joi, 3 octombrie 2013

5 sfaturi utile pentru achiziția unui utilaj agricol second-hand

Utilajele agricole sunt construite pentru a face față celor mai potrivnice condiții meteorologice și de teren, iar durata lor de viață este de 10, până la poate de 20 de ori mai lungă comparativ cu cea a vehiculelor obișnuite.
"Atunci când achiziționați un echipament deja folosit, din experiența mea de 7 ani de lucru cu astfel de utilaje, vă pot spune că vă poate fi de ajutor dacă țineți cont de câteva lucruri. Poate cel mai important este ca întotdeauna să apelați la un dealer cunoscut, care are disponibilitatea și cunostințele necesare pentru a vă oferi sprijin în alegerea celei mai bune opțiuni pentru dumneavoastraă din punctul de vedere al raportului calitate – preț”, declară Marian Marinescu, product manager utilaje second hand BISO România.
Specialistul prezintă, în exclusivitate pentru agrointel.ro, 5 lucruri esențiale care pot contribui la alegerea celei mai bune soluții pentru un utilaj agricol second-hand.


Citiţi mai mult: 5 sfaturi utile pentru achiziția unui utilaj agricol second-hand - Agricultură > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/5-sfaturi-utile-pentru-achizitia-unui-utilaj-agricol-second-hand-1046112.html#ixzz2gdbAG6m1 
EVZ.ro 

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜