joi, 15 mai 2014

STIRI AGRICULTURA - SUBIECTELE ZILEI
15 mai – termen limită pentru depunerea cererilor prinvind ajutorul de minimis pentru tancurile de răcire15 mai – termen limită pentru depunerea cererilor prinvind ajutorul de minimis pentru tancurile de răcire
07 mai 2014 - 11:25
Data limită pentru depunerea cererilor pentru ajutorul de minimis pentru achiziţionarea tancurilor de răcire a laptelui este 15 mai 2014. 
ComenteazaCiteşte tot articolul
Evoluţia pieţei agricole internaţionale
14 mai 2014 - 10:53
Consiliul Internaţional al Cerealelor (IGC) a dat publicităţii, la sfârşitul lunii aprilie, raportul lunar privind estimarea producţiei şi a consumului, precum şi evoluţia Indexului GOI (Grains and Oilseeds Index) care este uşor mai ridicat în această lună, ca urmare a creşterii preţului la porumb și la soia, ceea ce compensează ...
ComenteazaCiteşte tot articolul
Ovitim Mioriţa are Cooperativă
14 mai 2014 - 14:33
Crescătorii de animale întâmpină reale dificultăţi în ceea ce priveşte valorificarea animalelor, a cărnii şi a laptelui. Acesta este unul dintre motivele pentru care unii crescători de animale şi-au constituit pe lângă asociaţie şi o cooperativă.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Vinurile româneşti au luat aur la salonul „Concours Mondial de Bruxelles 2014”
14 mai 2014 - 09:41
Vinurile româneşti au obţinut nouă medalii de aur şi 11 de argint, la „Concours Mondial de Bruxelles 2014”, una dintre cele mai importante competiţii mondiale de vinuri şi degustare.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Olt: Ploile pun în pericol culturile de porumb şi floarea soarelui
14 mai 2014 - 21:03
Ploile din ultimele săptămâni au întârziat considerabil înfiinţarea culturilor de primăvară, fiind afectate în special cele de porumb şi floarea soarelui.
ComenteazaCiteşte tot articolul
CHINA: Mai mult orz de import
14 mai 2014 - 11:22
Estimările privind importul de porumb și de soia de către Chinei indică un declin, în timp de achizițiile sporite de orz au indus o creștere a concurenței cu alți cumpărători și menţinerea prețurilor. 
ComenteazaCiteşte tot articolul

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜