luni, 8 iunie 2015

STIRI AGRICULTURA - SUBIECTELE ZILEI
Vin bani! Șeful APIA promite să achite ajutorul pentru motorină și subvențiile pentru zonele defavorizateVin bani! Șeful APIA promite să achite ajutorul pentru motorină și subvențiile pentru zonele defavorizate
07 iunie 2015 - 14:47
Fermieri, șeful APIA vă promite că, în această săptămână, veți avea în conturi ajutorul pentru motorina folosită în agricultură în trimestrul IV din 2014. Dar și subvențiile pentru zona defavorizată.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Au mai rămas 8 zile! Nici măcar cererile pentru plata pe suprafață nu sunt finalizate
07 iunie 2015 - 13:33
O săptămână ne desparte de închiderea sesiunii de primire a cererii unice. Fermierii cer insistent prelungirea termenului, fără penalități, până pe 10 iulie. Șeful APIA spune că fermierii nu răspund invitațiilor și se vor înghesui în ultimele zile.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Noutăți APIA! De săptămâna aceasta utilizatorii de pășune fără animale pot să depună cererea unică!
07 iunie 2015 - 13:53
Anunțul a fost făcut de Mihai Puțintei, șeful APIA, în cadrul emisiunii Viața Satului. Condițiile în care se dau acești bani sunt expuse de George Turtoi, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.
ComenteazaCiteşte tot articolul
George Turtoi: De la anul vrem să mutăm primirea cererilor unice de plată la Camerele Agricole
07 iunie 2015 - 14:20
Declarația a fost făcută de George Turtoi, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, imediat după intervenția în emisiunea Viața Satului a Nicoletei Dragomir, redactor-șef  revista Ferma.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Laurențiu Baciu: Mulți fermieri pleacă de la Agriplanta cu un nod în gât. Nu au bani să-și cumpere utilaje agricole
07 iunie 2015 - 11:10
Duminică, 7 iunie, este ultima zi de Agriplanta RomAgroTec, eveniment ajuns la a cincea ediție, organizat la Fundulea, în județul Călărași. Pe 30 de hectare au fost expuse mașini și utilaje agricole râvnite de orice fermier.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Luni, 8 iunie: Federația Pro Agro își alege președinte!
07 iunie 2015 - 08:58
La sediul Federației ProAgro va fi convocată Adunarea Generală pentru alegerea președintelui, spune directorul Federației, Florentin Bercu. Organizația nu mai are președinte din 3 aprilie, de când Alex Jurconi și-a dat demisia.
ComenteazaCiteşte tot articolul

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜