miercuri, 1 iulie 2015

Petitchef
Ai primit acest mesaj deoarece adresa ta de e-mail este abonată la meniul zilei Petitchef.
Meniul Petitchef

Petitchef vă propune meniul zilei format din ultimele rețete

Antreuri
 
Felul principal
 
Desert
Roşii cu brânză şi plante aromatice la cuptor

Este o reţetă simplă si delicioasă de vară
 
Boccelute din porc umplute cu carne de carnati

Alegem doua cotlete de porc fara os de cca 150 de gr fiecare, cat mai rotunde. Pe un tocator,...
 
Prajitura cu crema de vanilie si visine

Untul/marg. se freaca cu zaharul, coaja de lamiie, priza de sare si pe rind cu ouale.Faina se...

Spatula de silicon, practica in orice bucatarie!

Conceputa sa ajunga si in cele mai dificile locuri, spatula din silicon face gatitul mai simp...
 
Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?

Gatirea carnii la temperatura corecta poate fi simplificata prin utilizarea unui termometru d...
 


Dezabonare 

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜