www.florinduta.blogspot.com
duminică, 26 octombrie 2014
Ai primit acest mesaj deoarece adresa ta de e-mail este abonată la meniul zilei Petitchef.
Meniul Petitchef
26/10/2014
Petitchef vă propune meniul zilei format din ultimele rețete
Antreuri
Felul principal
Desert
Briose cu prosciutto
Prosciutto, spanac, ciuperci
> Vezi aceasta rețetă
Curcan la cuptor
Acest simpatic curcan a facut Revelionul 2012 cu noi si am zis sa il bronzam un pic ca sa fie...
> Vezi aceasta rețetă
Savarine
: mai intai se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina. Se bat albusurile cu un praf de s...
> Vezi aceasta rețetă
Dovleacul - alimentul versatil
Dovleacul este un aliment complex, cu un pret accesibil, de la care sunt folosite florile, se...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Wikipedia
Rezultatele căutării
Persoane interesate
🚜🚜🚜🚜🚜
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu