vineri, 5 iulie 2013

anunturi

»

4 pici dragalasi pentru adoptie

4 pici dragalasi pentru adoptie
Dată publicare
5 iulie '13
Preț
1,00 RON
Tip
Oferta
Imagini
Se ofera spre adoptie numai la iubitori de pisici, pui de 1,5 – 2 luni, abandonati, ramasi fara mamica.
Toti sunt foarte dragalasi, jucausi si sanatosi. Momentan sunt ingrijiti de o doamna, care insa nu-i poate tine, avand deja caini. Au nevoie de casutele lor unde sa primeasca toate cele necesare pentru o viata frumoasa. Oferta generoasa: avem si fetite si baietei, pe alese.

Ofer doi pisoi tigrati

Ofer doi pisoi tigrati
Dată publicare
5 iulie '13
Tip
Oferta
Imagini
Un baietel si o fetita isi cauta o casuta.
Acesti doi pisoiasi sunt foarte cuminti si aproape timizi, dar jucausi si mancaciosi. Au invatat sa foloseasca litiera deja, asa ca nu trebuie sa stai dupa ei daca nu ai curte. Pisoii au foarte mare nevoie de o familie iubitoare si blanda. Daca ai loc si pentru ei, cu siguranta iti vor inveseli fiecare zi pentru ca sunt foarte dragastosi; doar sa ii atingi si ei torc.

pisica pierduta

pisica pierduta
Dată publicare
3 iulie '13
Tip
Oferta
Imagini
Pisica pierduta in zona Berceni pa strada Luica 45.ofer recompensa este foarte sperioasa are cip implementat

Ofer spre adoptie 4 puiuti de pisica pupaciosi si iubareti

Ofer spre adoptie 4 puiuti de pisica pupaciosi si iubareti
Dată publicare
1 iulie '13
Tip
Oferta
Aceste sufletele mici au nevoie de casute si stapani care sa ii ingrijeasca. Ei s-au nascut intre 20-25 Mai si provin de la 2 pisicute foarte blajine si jucause. Sunt iubitori, jucausi si deja s-au invatat cu prezenta umana, unii din ei au facut déjà baita devenind alintosi si sociabili. Au inceput sa manance mancare de juniori, atat bobite cat si conserve, dar nu refuza o portie de laptic sau ciorbita. Sunt sigura ca atunci cand vor avea o familie permanenta si vor fi hraniti si alintati va vor rasplati cu multa dragoste si pupici in fiecare zi. Am demarat procesul cautarii de noi casute pentru ei si daca doriti sa adoptati unul va rog sa ma contactati la telefon 0727786451 sau pe adresa de email victorela_codrea@yahoo.com

Angie

Angie
Dată publicare
29 iunie '13
Tip
Oferta
Imagini
Nu am deslusit inca itele misterului prin care aceasta pisicuta a ajuns in casa domnului M., cel cu 40 de pisicute care au mare nevoie sa fie adoptate,dar dintr-un sumar de explicatii am tras concluzia ca e posibil sa fi fost furata. Initial pisica a fost luata de un barbat si dusa in casa lui. Familia barbatului n-a acceptat-o si pisica a fost dusa in alta locatie la o doamna cu mai mai multe pisicute care n-au acceptat inca o felina asa ca pisica a trebuit sa paraseasca si ce-a de-a doua locatie si pentru ca risca sa fie aruncata pe strada a fost primita de dl.M. care a dat din nou dovada de multa bunatate.
E suficient ca stapanii ei sa ne spuna ce scria pe medalionul pe care-l avea la gat si le vom incredinta pisica.
Pisica e gazduita acum provizoriu de unul dintre voluntarii Robi.
vezi tot anunţul

doi puiuti iubicosi si pupaciosi

doi puiuti iubicosi si pupaciosi
Dată publicare
26 iunie '13
Tip
Oferta
Imagini
Suntem doi pisicuti frumosi,activi si curatei si vrem sa ne gasim o casa.Am fost salvati de pe malul Lacului Lebada,unde am fost lasati intr-o punga:( Soarta ne-a zambit si fiind micuti(3-4 saptamani atunci),am fost salvati. De cinci saptamani stam la gazda noastra,am fost curatati,alintati,hraniti,iubiti si invatati bunele maniere! Ne place sa ne jucam,sa mancam si sa dormim mult! Din pacate nu mai putem fi tinuti,pentru ca pe langa noi mai sunt doua pisici mai mari si nu prea ne mai intelegem! Va rugam sa ne adoptati:( Promitem sa va rasplatim prin caldura sufleteasca si multa iubire! Stapina noastra ne da GRATUIT

Metis Bombay spre adoptie

Metis Bombay spre adoptie
Dată publicare
18 iunie '13
Preț
1,00 $
Tip
Oferta
Imagini
Ofer spre adoptie pisicuta tata bombay, mama siameza varsta 6 luni, cu carnet de sanatate (deparazitata, vaccinata, sterilizata). MAGIE NOIRE este crescuta in casa, educata la litiera si e nemaipomenit de afectuoasa. A luat culoarea de la tata, dar are blanita matasoasa ca a mamei.
Mai multe poze:
https://picasaweb.google.com/adoptii.pisici/MAGIENOIREMBOMBAYMETIS#
Relatii la tel. 0723/ 827.216.

PAPUCEL – motanel frumos iubaret si jucaus

PAPUCEL – motanel frumos iubaret si jucaus
Dată publicare
16 iunie '13
Tip
Oferta
Imagini
Buna, eu sunt Papucel si vreau sa va povestetsc de ce ma numesc asa. Cand eram mai mic imi placea tare mult sa picotesc in papucii de casa imblaniti ai oamenilor, asa ca ei s-au gandit ca numele asta mi se potriveste. Acum am crescut si nu mai incap, dar am descoperit ca-mi place sa dorm si in pat, la picioarele celor mari. Nu vad cu un ochisor, dar asta nu ma incomodeaza in nicun fel. Imi place mult sa ma joc si ma consider un pisoi absolut normal. Tot ce-mi doresc acum este o casa a mea unde sa fiu iubit asa cum merit.

Papucel este vaccinat, deparazitat intern si extern si sterilizat.
Data nasterii: septembrie 2012.
Poti sa vezi poze cu mine aici:
https://plus.google.com/photos/114857556930062907501/albums/5878648481006939761?authkey=CNvCucO-rrmDZg

Si filmulete aici:
http://www.youtube.com/watch?v=7somUkJrRRE&list=UU1N09ZdOuRZKn2wYwIfDCWg&index=4
vezi tot anunţul

yoko si vizara cauta casute

yoko si vizara cauta casute
Dată publicare
14 iunie '13
Tip
Oferta
Imagini
cele doua domnisoare de 2 luni jumatate isi cauta casute !!! sunt niste fetite foarte alintate si pisicoase dupa ce au fost ingrijite cu mult drag de la varsta de 3 saptamani cand le-au gasit prietenii mei in gunoi. noroc cu mieunatul Vizarei care a salvat-o si pe surioara ei care pe atunci avea 140 de grame si ajunsese prea obosita si trista sa mai mieune. sunt foarte atasate una de alta si daca cineva ar putea sa faca minunea sa le adopte impreuna promit ca nu va regreta dar totusi isi doresc tare mult o casuta si desi o sa moara una de dorul celeilalte sunt gata sa fie adoptate si individual :(....daca sunteti interesati de adoptie, va rog sa scrieti un mail la : asociatia.robi@gmail.com

Metis AMERICAN WIREHAIR spre adoptie

Metis AMERICAN WIREHAIR spre adoptie
Dată publicare
10 iunie '13
Preț
1,00 $
Tip
Oferta
Imagini
Ofer spre adoptie motanel metis american wirehair, varsta 6 luni. MANGO e frumusel foc, jucaus, afectuos, crescut in casa, educat la litiera.
Este oferit spre adoptie cu carnet de sanatate (deparazitat. vaccinat).

Mai multe poze:
https://picasaweb.google.com/adoptii.pisici/MANGOAMERICANWIREHAIRMETISM#
Relatii la tel. 0723/ 827.216.

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜