marți, 19 mai 2015

STIRI AGRICULTURA - SUBIECTELE ZILEI
Fermierii așteaptă ajutorul pentru motorină. Iată ce subvenții rămase de anul trecut mai are de achitat APIA!Fermierii așteaptă ajutorul pentru motorină. Iată ce subvenții rămase de anul trecut mai are de achitat APIA!
17 mai 2015 - 13:17
Fermierii mai au de încasat subvenția la motorină aferentă trimestrului IV din anul 2014. Termenul de depunere a cererilor a fost 27 februarie 2015. Deși plata se poate face până la 30 iunie 2015, APIA se străduiește să achite restanțele până la sfârșitul lunii mai.
ComenteazaCiteşte tot articolul
OMG: 250 milioane de dolari ar plăti România anual pentru importul de soia
17 mai 2015 - 15:34
Cultivarea în țara noastră a organismelor modificate genetic este un subiect dezbătut tot mai des. Se vorbește în special de soia. Susținătorii acestei culturi sunt de la președintele Comisiei de agricultură până la fermierii membri în LAPAR.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Gheorghe Ștefan, Comisia de agricultură: Domnul Ponta nu a dat nici până la această oră subvenția la motorină pe 2014
16 mai 2015 - 08:33
Nini Săpunaru și Gheorghe Ștefan  din Comisia de agricultură s-au întâlnit cu fermierii din Săliște, județul Sibiu. Subvenția la motorină pentru trimestrul IV  din 2014, cum va crește un TVA mic producțiile fermelor, au fost subiectele cele mai discutate.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Ministrul Agriculturii încurajează asocierile: Mai mulți bani pentru micii fermieri care se orientează spre cooperative
16 mai 2015 - 10:51
Ministrul Daniel Constantin susține că vor fi alocate fonduri importante cooperativelor și membrilor acestora pentru că structurile asociative sunt un pas important în dezvoltarea agriculturii. Opinia ministrului este împărtășită și de marii fermieri.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Săptămâna aceasta: Reprezentanții Camerelor Agricole se întâlnesc cu miniștrii Agriculturii și Finanțelor
17 mai 2015 - 14:49
Marți, la Academia de Științe Agricole și Silvice (ASAS) din București, liderii fermierilor implicați în constituirea Camerelor Agricole se vor întâlni cu ministrul Daniel Constantin și cu ministrul Eugen Teodorovici, spune Cornel Stroescu.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Eveniment în agricultură:Președintele Klaus Iohannis, invitat la Conferința Națională LAPAR
17 mai 2015 - 13:56
Liga Producătorilor Agricoli (LAPAR) organizează pe 26 mai, în București, Conferința Națională cu tema Agricultura României, viitor sau istorie. La eveniment a fost invitat și președintele României, Klaus Iohannis.
ComenteazaCiteşte tot articolul

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜