marți, 19 mai 2015

STIRI AGRICULTURA - SUBIECTELE ZILEI
Finanţarea a stârnit înverşunarea!Finanţarea a stârnit înverşunarea!
18 mai 2015 - 10:41
Demersul Fundaţiei Revistei Ferma cu privire la modificarea legislaţiei Camerelor Agricole, în sensul revenirii la atribuţiile cu drept de decizie pentru fermieri, are la bază şi luările de poziţie ale reprezentanţilor asociaţiilor profesionale, declanşate de apariţia OUG 58 din 2013.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Exclusiv! Alex Jurconi cere despăgubiri de 6,1 milioane de euro de la Ministerul Agriculturii
18 mai 2015 - 12:28
Alex Jurconi a acționat în judecată vineri, 15 mai, Ministerul Agriculturii pentru refuzul nejustificat de acreditare a Fondului Mutual. Daunele și compensațiile financiare cerute însumează 6,1 milioane de euro.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Crescătorii de ovine, minţiţi de MADR: „Vom protesta în continuare, încât copiii noştri să nu ajungă căpşunari”
18 mai 2015 - 14:47
Crescătorii de ovine care au protestat în faţa Guvernului la începutul lunii aprilie 2015 afirmă că revendicările lor au rămas doar cu promisiuni neonorate din partea conducerii Ministerului Agriculturii. Aceştia acuză conducerea MADR de lipsă de interes faţă de problemele sectorului şi spun că vor continua protestele.
ComenteazaCiteşte tot articolul
România este invitată de onoare la Forumul Zootehniei Europene Sommet de L’Elevage din Franța
18 mai 2015 - 19:18
Țara noastră este invitata de onoare a celei de-a 24 ediție a Forumului Zootehniei Europene organizat în Clermont-Ferrand, Franța, în Masivul Central, o regiune recunoscută pentru creșterea bovinelor de carne.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Campanie ANSVSA: 24 de avioane sunt folosite pentru vaccinarea antirabică a vulpilor
18 mai 2015 - 14:11
Campania de vaccinare antirabică a vulpilor a fost declanșată pe 11 mai, iar 75% din costurile acestei acțiuni sunt acoperite din fondurile Comisiei Europene. 24 de avioane sunt folosite pentru răspândirea momelilor vaccinale antirabice, susține ANSVSA.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Sute de fermieri din Caraş-Severin ar putea pierde subvenţia pe suprafaţă, din cauza unor adeverinţe de mediu
18 mai 2015 - 19:43
Sute de fermieri din localităţile limitrofe parcurilor naţionale şi altor arii protejate din judeţul Caraş-Severin riscă să piardă subvenţiile pe suprafaţă din cauză că nu are cine să le elibereze adeverinţe privind suprafeţele pe care pot să le exploateze în apropierea zonelor protejate, avertizează directorul executiv ...

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜