luni, 10 martie 2014

STIRI AGRICULTURA - SUBIECTELE ZILEI
Apicultura în impas! Unde-i lege strâmbă, mai e loc de tocmeală?Apicultura în impas! Unde-i lege strâmbă, mai e loc de tocmeală?
07 martie 2014 - 11:54
La an nou, apicultorii români au primit Lege nouă şi Program Naţional Apicol (PNA) nou-nouţ. Deşi aceştia au făcut demersuri pentru a corecta prevederile legislative considerate „neconstituţionale”, Camera Deputaţilor a adoptat Legea apiculturii pe 10 decembrie 2013, fără a ţine cont de observaţiile Asociaţiei Crescătorilor ...
ComenteazaCiteşte tot articolul
Camerele Agricole s-ar putea trasforma în birouri de consultanţă, potrivit noului program politic al Guvernului
09 martie 2014 - 19:24
Întărirea capacităţii instituţionale şi dezvoltarea cercetării pot contribui la transformarea Camerelor agricole în furnizori de consultanţă pentru fermieri şi pentru cei care îşi desfăşoară activitatea în mediul rural, propune programul politic al Guvernului Ponta III.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Preţul cartofului este în scădere. Producătorii din Harghita au rămas cu 15-20% din producţie pe stoc
07 martie 2014 - 15:03
Aproximativ 15-20% din producţia de cartofi a producătorilor din Harghita este încă nevândută. Producătorii speră că preţul va mai creşte în perioada următoare.
ComenteazaCiteşte tot articolul
ANAF vrea să modifice formularul 221. Agricultorii vor declara şi localitatea în care îşi desfăşoară activitatea
07 martie 2014 - 14:07
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) modifică formularul 221 'Declaraţie privind veniturile din activităţi agricole impuse pe norme de venit', prin includerea unor informaţii privind localitatea în raza căreia se desfăşoară activitatea agricolă, anunţă Agenţia într-un comunicat. 
ComenteazaCiteşte tot articolul
Guvernul Ponta III promite reducerea TVA la produsele agroalimentare de bază şi revizuirea impozitării din agricultură
09 martie 2014 - 17:14
Reducerea cotei de TVA la produsele agroalimentare de bază şi revizuirea sistemului de impozitare din agricultură se află printre măsurile cuprinse în programul politic pentru care Guvernul Ponta III îşi angajează răspunderea în faţa Parlamentului.
ComenteazaCiteşte tot articolul
INS: Numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate a scăzut în ianuarie 2014
07 martie 2014 - 15:18
Numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate şi greutatea lor în carcasă au scăzut la toate speciile, în ianuarie 2014, comparativ cu luna decembrie 2013, a anunţat Institutul Naţional de Statistică (INS).
ComenteazaCiteşte tot articolul

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜