joi, 13 martie 2014

STIRI AGRICULTURA - SUBIECTELE ZILEI
România va trimite CE o primă variantă a noului PNDR în 15 martieRomânia va trimite CE o primă variantă a noului PNDR în 15 martie
10 martie 2014 - 11:12
România va trimite Comisiei Europene o primă variantă a noului Program Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) în jurul datei de 15 martie, a declarat George Turtoi, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Culturile de toamnă au ieşit cu bine în primăvară
10 martie 2014 - 13:54
După o iarnă atipică şi imprevizibilă, culturile semănate în toamnă au reuşit să ţină pasul cu schimbările vremii şi să reia vegetaţia în condiţii bune. 
ComenteazaCiteşte tot articolul
Vocea fermierului: „Strângem cureaua” tot mai mult!
10 martie 2014 - 14:17
În contextul preţurilor mici practicate anul trecut pe piaţa cerealelor, finanţarea campaniilor de toamnă şi de primăvară a devenit o misiune aproape imposibilă pentru fermierii români.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Măsura 121 ar putea fi deschisă în luna mai a acestui an
10 martie 2014 - 13:11
România este pregătită să deschidă o primă măsură din noul PNDR a doua zi după ce apar regulamentele europene și după trimiterea variantei oficiale a PNDR, iar acest lucru ar putea avea loc în luna mai, consideră George Turtoi, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.
ComenteazaCiteşte tot articolul
A apărut revista Recolte Bogate – martie 2014
10 martie 2014 - 09:42
Recolte bogate este o publicaţie tipărită, cu apariţie lunară, care vă oferă informaţii despre: practicile de producţie, oportunităţile de afaceri, preţuri şi pieţe, tehnologii de ultimă generaţie, opinii, interviuri şi secretele reuşitei în ceea ce priveşte producţia agricolă vegetală (cultura mare, viticultură, legumicultură, ...
ComenteazaCiteşte tot articolul
Turbulenţele politice din Ucraina ar putea influenţa preţul produselor agricole la nivel internaţional
10 martie 2014 - 15:42
Doi mari traderi internaţionali şi-au închis temporar birourile de la Kiev ca urmare a problemelor de securitate din această ţară. 
ComenteazaCiteşte tot articolul

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜