miercuri, 5 martie 2014

STIRI AGRICULTURA - SUBIECTELE ZILEI
Proiect de HG: MADR va aloca aproape 7 milioane de lei pentru sistemul antigrindină în 2014Proiect de HG: MADR va aloca aproape 7 milioane de lei pentru sistemul antigrindină în 2014
04 martie 2014 - 14:47
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) va aloca aproape 7 milioane de lei, în 2014, pentru proiectele tehnice din programul de realizare a Sistemului naţional antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern publicat pe site-ul MADR.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Constantin: Anual există aproximativ 10 milioane de hectare de teren agricol solicitate la plată
04 martie 2014 - 20:16
La ora actuală nu mai sunt suprafeţe mari de teren nelucrate în România, în condiţiile în care anual există aproximativ 10 milioane de hectare de teren agricol solicitate la plată, a declarat ministrul agriculturii, Daniel Constantin, în comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Ministerul Agriculturii a publicat proiectul pentru Legea zootehniei. Reglementări privind ameliorarea raselor
04 martie 2014 - 15:43
În data de 3 martie a.c., ministerul Agriculturii a publicat pe site-ul propriu proiectul pentru Legea zootehniei, lege care reglementează desfăşurarea activităţilor specifice de către crescătorii de animale.
ComenteazaCiteşte tot articolul
Fertilizarea legumelor; recomandări de specialitate
04 martie 2014 - 10:32
Ultima lună a iernii a găsit legumicultorii într-un vârf de activitate. În spaţiile protejate se produc răsadurile pentru viitoarele culturi, cele din prima epocă - tomate, varză, castraveţi, iar mai apoi, vânăta şi ardeiul. 
ComenteazaCiteşte tot articolul
Vreme de primăvară. Buletin agrometeorologic 4 – 10 Martie 2014
04 martie 2014 - 09:57
În această perioadă se va menţine o vreme mai caldă decât în mod obişnuit, la nivelul întregii ţări. 
ComenteazaCiteşte tot articolul
Uniunea Europeană, la un pas de autorizarea cultivării organismelor modificate genetic
04 martie 2014 - 10:55
Uniunea Europeană este aproape de un acord de autorizare a cultivării organismelor modificate genetic (omg), care se va încheia totuşi cu posibilitatea fiecărui stat de a interzice cultivarea acestora pe teritoriul său, a anunţat preşedinţia greacă a UE după o dezbatere publică între miniştrii mediului la Bruxelles.
ComenteazaCiteşte tot articolul

Niciun comentariu:

Wikipedia

Rezultatele căutării

Persoane interesate

🚜🚜🚜🚜🚜